Årets Novemberkåsa blev den längsta sedan 1989 och med minst antal förare i mål sedan 2006. Endast 18 stycken tog sig i mål och segraren gick i mål strax före 03:30 på söndagsmorgonen!

1111_kåsan_fototummen

För mig började det väldigt bra. Dagsetappen bestod av ett varv och jag körde in på en 45:e plats av 150 stycken. I damklassen ledde jag med ca 5 minuter. Vid 17 började nattetappen och då skulle vi köra två varv + en sträcka. Jag kände mig riktigt stark och laddad.

1111_kåsan_gridd

Tyvärr kom jag bara drygt 15 minuter in på första sträckan innan jag gjorde en otäck krasch där jag slog över framlänges, landade hårt på huvudet och sedan flög ner i ett dike fyllt med iskallt vatten. Det var en riktigt brant och hög kant på diket så jag fick hålla på ett tag innan jag kom upp därifrån. Som tur var stod det två killar på den här vägen som hjälpte mig. STORT tack till dem!!

Tyvärr var mycket på cykeln trasigt och jag hade väldigt ont i huvudet så jag valde att bryta. Det var ett riktigt tufft beslut att ta då jag hade varit så extremt inställd och motiverad på att gå i mål. Men ibland blir det inte som man tänkt sig och jag är ändå nöjd med vad jag presterade under dagen. Vi får gå i mål i nästa års Kåsa istället!

1111_kåsan

Vill ge ett extra stort tack till familj och vänner som hjälpte till innan och under tävling, till alla i mitt team LeoVegas Husqvarna, till Lars Börjesson och Ronnie Bengtsson som körde följe åt mig och inte minst till alla ute i skogen som hejade och peppade- det var riktigt mäktig stämning!

Nu är äntligen årets långa säsong slut och det är dags att förbereda inför nästa år. Som förhoppningsvis blir lika framgångsrikt som i år, fast med en målgång i Kåsan också såklart 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s