Den åttonde och årets sista SM-deltävling kördes i Bollnäs den 30 september. Vi bjöds på fyra varierande prov som skulle köras två varv. Jag åkte dit med en ledning på 19 poäng och behövde alltså bara ta en poäng för att säkra guldet.

0930_SM_bollnäs_fototummen3

Det började rätt knackigt med en fjädring som inte stämde och en rejäl fastkörning i en backe. Men efter lite justeringar blev fjädringen från Kumlin perfekt och jag kom igång ordentligt. Jag vann sex av de åtta proven och knep segern med 36 sekunders marginal före hemmaföraren Amanda Elvin.

0930_SM_bollnäs_fototummen4

Känns riktigt bra att köra hem mitt tredje raka SM-guld!! Årets säsong har bjudit på allt man kan tänka sig, från gräsgärden, sand, damm och crossbanor till kåsakärr, rötter, sten och gegga- en riktig blandning alltså, precis som det ska vara. Jag har vunnit sex deltävlingar och i de resterande två blev det andraplatser.

STORT tack till alla som hjälpt till, stöttat, hejat och trott på mig i år!! Utan er hade det inte gått! TACK!!

0930_SM_bollnäs