I söndags (24/9) körde jag Ränneslättsloppet. Det är en av Sveriges största endurotävlingar och en av tre som ingår i Enduroklassikern (de andra är Stångebroslaget och Gotland Grand National). Det blev en oerhört tuff tävling för mig, dels var banan väldigt hal och blöt och bestod av mycket sten och hålor, dels hade jag en förkylning i kroppen.

0924_Ränneslätt_majalindh

Jag kämpade på och det var absolut inte en av mina bästa tävlingar, men jag gjorde vad som behövdes och kunde efter nästan 3,5 timmars körning gå i mål som segrare i damklassen! Väldigt skön känsla även om hela kroppen gjorde ont. Det var helt klart en av de tuffaste tävlingarna jag kört på länge!

Nu till helgen är det dags för SM att avgöras uppe i Bollnäs. Jag leder med 19 poäng och behöver bara ta en poäng för att säkra mitt tredje raka SM-guld!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: