Årets lag-VM, även kallat Six Days eftersom man tävlar under sex dagar, går i franska Brive-la-Gaillarde den 28 augusti till 2 september. Jag är glad och stolt över att ha blivit uttagen till att representera det svenska damlandslaget tillsammans med Amanda Elvin, Bollnäs, och Martina Reimander, Norrköping.

isde_meck2

Det kommer bli mitt andra lag-VM, mitt första körde jag förra året i Spanien och då kom vi på en femteplats efter en hel del strul. Det gav mig dock mycket erfarenhet, så i år hoppas jag kunna fokusera mer på körningen och resultatet, nu när jag är mer insatt i vad som väntar. Jag ser fram emot det mycket, men innan det är dags har jag både två SM (i Vingåker och Skövde) och två EM-tävlingar (i Estland och Tyskland) att klara av!

isde_meck

isde_fotoamanda

Bilder från förra årets Six Days i Spanien