husky_jag-o-thomas

Jag har bytt märke till Husqvarna och kommer under 2017 köra för Team LeoVegas Husqvarna Scandinavia! Jag ser verkligen fram emot detta och hoppas att det kommer bli ett bra år där jag med teamets hjälp uppfyller mina mål som är att vinna mitt tredje raka SM-guld och ta en EM-medalj!

husky_ganget

Från Husqvarnas pressmeddelande:

”Hanna Berzelius kommer genom sin TX125 stödd av EcroTech köra sin första säsong för LeoVegas Husqvarna team. Hanna tog för andra året i rad SM guld i sin klass. Hon tog även guld på Stångebroslaget girls samt kom femma i european championship. Tillsammans med två andra förare kom hon femma på Lag-VM under ISDE.”

Hela Husqvarnas pressmeddelande går att läsa här!

Jag vill ge ett jättestort tack till Magnus Österberg på MÖR för all hjälp under 2016!