Då var mitt första lag-VM äntligen avklarat. Det har varit en himla resa med fina toppar men tyvärr desto fler dalar… Ändå väldigt nöjd över att ha tagit mig i mål alla sex dagar och löst alla problem som uppstått!

isde_gruppfoto

isde_fotoamanda

 

Dag 1 och 2 var likadana, vi körde två varv och varvet bestod av två crossprov och ett riktigt lurigt enduroprov. Jag körde riktigt kantigt och dåligt och vurpade på i stort sätt varenda prov.

isde_crossprov

Dag 3 och 4 skulle vi fortfarande köra två varv men det var helt nya transporter och prov, två crossprov och ett enduroprov. Till dessa dagar regnade det rejält, något som inte direkt gjorde det bättre… helt sinnessjukt halt blev det.. Men jag körde riktigt bra och dag 4 gjorde jag min bästa dag då jag var sexa! Tyvärr drog jag på mig nio minuter tidsprick efter världens otur. Det började med att gasrullen hade gått sönder och jag skulle byta den på sista servicen, men den nya funkade inte, när jag startade cykeln gick den på fullgas istället för tomgång, ingen visste vad problemet var, så fick stå jättelänge och bara prova olika saker innan  pappa till slut fick springa tillbaka till servicen och hämta den gamla gasrullen. När jag väl kommit därifrån gick spännet på min midjeväska sönder, så fick stanna och tejpa ihop den. När jag sedan skulle åka därifrån slog stiftet igen och jag tvingades byta det också..!! Kan säga att jag var lite lätt besviken när jag kom i mål efter det. 😦

isde_race

Dag 5 var en mix av de tidigare dagarnas prov och transporter och nu skulle vi bara köra ett varv. Vi började med crossprovet vid paddock som vi kört varje dag, sedan två crossprov, ett enduroprov och så crossprovet vid paddock igen. Hade en lite halvdan dag, kroppen svarade inte och huvudet hängde inte med, men i mål kom jag, tyvärr körde jag av fästet till kopplingshandtaget så sista transporten plus sista provet fick jag köra utan koppling… Fixade till det någorlunda i paddock så att jag kunde koppla helt okej iallafall till sista dagen.

isde_lagning

Dag 6 bestod endast av ett crossheat där vi skulle köra sex varv på en helt nybyggd bana. Jag fick en kass start och var sist iväg men körde upp mig lite grann iallafall.

isde_meck

Överlag var det alltså en ganska dålig vecka för mig personligen, men eftersom målet var att ta sig i mål så får jag ändå vara nöjd! Tråkigt bara när det inte stämmer och att det ska strula så mycket på en så viktig tävling, men det är ju då man lär sig som mest och nu vet jag hur allt funkar och kan göra det ännu bättre nästa år 🙂

Vi tjejer slutade på en femteplats efter en fight om fjärdeplatsen med USA hela veckan. Det svenska Trophylaget slutade fyra och juniorlaget vann!! Vill också ge ett JÄTTESTORT tack till all servicepersonal, familj, kockar och alla andra som varit med och stöttat, hjälpt till, fixat och verkligen gjort den här resan bättre!!