För några veckor sedan var jag uppe hos Mankan på MÖR och hämtade min nya KTM 125, som jag kommer köra lag-VM på. Nu i september har det blivit, och kommer bli, en hel del testning och ändringar för att försöka få till den lika bra som min gamla cykel. Det är väldigt många ändringar på 2017-cykeln och jag har haft lite svårt att komma till rätta med det, men ju mer jag kör desto bättre känns det.

img_0467

Igår var jag hos Ronnie Bengtsson och han hjälpte mig få ordning både på styre och på gaffeln som Kumlins suspension fixat till, så nu är jag mer än redo för SM-finalen i Söderhamn i helgen. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: