Förra veckan spenderades i Ogre, Lettland, där den tredje EM-deltävlingen gick av stapeln 30-31 juli. Vi hade helt fantastiskt väder dagarna innan tävlingen, men sedan kom regnet… Det fullkomligt vräkte ner i perioder både på lör- och söndagen. Men mellan skurarna var det återigen stekande sol och sommarvärme. Det var tre prov och de var lite kluriga men ändå fina och höll ganska bra trots regnet. Svårare var det på transporterna! På sina ställen var det rejäla diken och sjukt geggigt, men på de flesta ställena fanns det kanter.

em_latvia_darius

 

Hela helgen rullade det på väldigt fint för mig. Transporterna passade mig bra och jag körde smart och gjorde inga större misstag. Även om jag egentligen inte tyckte om proven och faktiskt körde rätt kantigt på dem ibland, så rullade det visst på bra ändå. Satte topp-tre-tider på alla prov under helgen och slutade trea på lördagen och tvåa på söndagen! Det ledde till en andraplats totalt för helgen och gjorde även att jag skuttade upp från sjätte till fjärdeplats totalt i serien, med bara sju poäng till tredjeplats!!

Förhoppningsvis kan jag ta in det försprånget i sista deltävlingen som går i Holland i oktober, och avsluta min andra säsong utomlands med en tredjeplats totalt i EM, det är drömmen iallafall 🙂