Jag har haft några riktigt trevliga dagar borta i Västergötland hos Ronnie Bengtsson med familj. Även Jane Daniels, VM-tvåa, och hennes pojkvän Joel bodde där och vi har tränat ihop dessa dagar! Väldigt givande för lilla mig 🙂 Jag var lite orolig dagarna innan då jag slog i min lilltå rätt rejält för två veckor sedan och fortfarande har ganska ont, men efter tejpning var det inga problem att köra som tur var!

tjejernafoto: Ulrika Götvall

I tisdags var vi i Tidaholm, en riktigt fin bana! Onsdagen började i Tibro där vi körde på en avkortad bana med sand och rejäla stalp. Blir ju så osäker när det är sandigt så började lite halvdant men gick bättre och bättre ju mer jag körde! Eftermiddagen spenderades i Carlsborg där Ronnie anordnat en tjejträning! Vi var fyra äldre och sex yngre, vilket är jättejättekul och jag hoppas innerligt att de fortsätter köra och utvecklas så vi får lite bredd på tjejenduron.

FMCKSko-vde-tjejgruppenfoto: Ann-Louise Bengtsson

Torsdagsmorgonen spenderades på Laggaretomten. En speciell bana där ett helt varv tar drygt 30-40 min att köra! Det är dessutom bara sten, rötter, bröt och jävel hela varvet runt. En otroligt nyttig bana att köra på, som jag absolut kommer åka till fler gånger!

Sedan körde vi lite hemma hos Ronnie innan det blev en väldigt trevlig grillkväll och på fredagsmorgonen var det dags att åka hem 🙂

gruppfotofoto: Ann-Louise Bengtsson

Har verkligen haft några toppendagar med mycket träning så ett stort stort stort tack till Ronnie, Ann-Louise, Nisse och Ella för att jag fick bo hos er!!