Nu kan jag glatt meddela att jag har blivit uttagen till att representera Sverige vid lag-VM i Spanien i höst! Jag är väldigt glad och stolt över detta och ser fram emot det mycket.

sm_hässleholm_mxphoto

Lag-VM kallas även för Six days, eftersom man kör tävlingen under sex dagar. Det är tufft och slitigt men kommer ge mig otroligt mycket erfarenhet. Något annat som är speciellt med six days är att jag som förare måste meka och sköta allting med cykeln själv, till skillnad från andra tävlingar där servicepersonalen gör allt och jag bara behöver kränga däcken. Så nu blir det hårdträning på alla plan; fys, körning och mekning 🙂

Jag kommer att köra tillsammans med Amanda Elvin, Team Värmland, och Emelie Karlsson, som bor i Australien. Jag tror att vi är ett starkt lag som garanterat kan ta medalj om vi får ihop det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: