Den 7 maj var det dags för SM igen. Denna gång i sjukt steniga Vimmerby, som inte direkt är min favoritbana… Fyra prov och tre varv skulle vi iallafall köra. Alla prov var steniga, stalpiga och jävliga, det var bara olika längd på dem. Visst låter det härligt? 🙂

sm_vimmerby_nordström3

Nej men jag är faktiskt väldigt stolt över mig själv. Jag lyckades vinna alla prov utom ett och segermarginalen blev över sju minuter! Har hittat ett riktigt skönt flyt i min körning, ligger på drygt 85% av max där jag är stabil, behöver inte chansa och gör inte några misstag. Känner mig trygg och litar också helt på min cykel, tack vare Bengt på Kumlin Suspension!

Tävlingen var riktigt tuff, det var varmt, dammigt och riktigt lång provtid. Men även om jag var riktigt trött kände jag ändå att kroppen och huvudet hängde med bra! Skönt att alla timmar på X-force-gymmet gett resultat. Jag drog även ifrån i totalen, nu leder jag SM med fem poäng.

Nu blir det ett litet uppehåll på tävlandet. Nästa stora tävling är VM i Enköping 18-19 juni, och nästa SM är inte förrän 20 augusti!

Den fina bilden har Thomas Nordström tagit