Efter EM-premiären åkte jag och pappa till Varese, Italien, för träningsläger med landslaget. Vi har haft Anders Eriksson och L-G Ståhl som tränare och det har blivit i stort sätt bara crossträning, vilket varit kanon för mig för att få upp farten och komma över min rädsla för att hoppa… 🙂

IMG_4246

Vi har varit på många riktigt häftiga crossbanor och jag har faktiskt hoppat mer och mer för varje dag, även om jag nog aldrig kommer bli en höjdare på det :). Det har iallafall varit ett riktigt kanonläger med grymma tränare och jag har utvecklats en hel del samt fått med mig flera saker att jobba vidare på.

Redan nu i helgen är det dags för nästa EM-deltävling som går i Brioude, Frankrike!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: