Ja, nu har jag kommit igång! Både med en hemsida, vilket känns kul och spännande, och även med enduron igen.

För efter ett ofrivilligt uppehåll från enduron på drygt två månader, pga jobb, har jag nu äntligen börjat köra igen! Förutom en hel del träning har jag också kört tre tävlingar: Nyårsracet i Vingåker, Vintercupen i Falköping och KM på Sviestad.

Nyårsracet kördes på nyårsafton och det var en lagtävling som jag körde ihop med Linus Broaar. Körningen gick ganska bra för mig och vi slutade 9 totalt.

Vintercupen gick 6/1 och det var ohyggligt kallt. Frös verkligen i hela kroppen, har aldrig frusit så mycket förut… Jag trivdes heller inte alls på banan, rejält stalpigt, kantigt, orytmiskt, halt och allmänt knöligt. Det gick bättre och bättre för varje varv men är ändå inte alls nöjd.

KM:et på Sviestad var jättekul. I början körde jag väldigt stelt, kantigt och hetsigt, men jag lyckades lugna ner mig själv och komma in i min ”zon”. Där kör jag som allra bäst; lugnt, avslappnat, står upp mycket och hög rullfart. Det enda som saknas är de hårda påslagen, men de kommer nog snart!

IMG_3768

Något annat som hänt är att jag kommer att köra för MÖR Racing under 2016! Med det sagt vill jag vill såklart också verkligen tacka Hojbutiken/Ecrotech för två fina år!

Ser jättemycket fram emot 2016 nu, det känns som att det kan bli rätt så väldigt bra faktiskt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: